דם בניקוי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/06/2015 | 20:58 | מאת: שירה

יש לי דם שאני מנקה בין השיניים בין כתר זמני לסתימה כבר איזה כמה ימים והיום זה קרה גם בצד שני בין אותו כתר זמני לשן הרגילה , והאם שיגמרו את הכתר הקבוע זה ייעלם , וביום שעשו את המדידות ולמחרת המקום היה בהרבה יותר רגיש האם זה הגיוני? והאם גם שיננית שלא הייתי כבר איזה חצי שנה אחרי שאהיה אצלה זה יעזור ויכול לעשות הקלה?

לשירה שלום רב, דימום בזמן צחצוח מעיד על רקמת חניכיים שאינה בריאה או על דלקת חניכיים. יש להפנות את תשומת הרופא המטפל לתופעה ולטפל בה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים