סד לילה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

18/05/2015 | 19:02 | מאת: אורית

האם הכנת סד לילה בכמה מפגשים לוקח להכין אותו ולבדוק אצל המטופל לפני שמוכן לגמרי , האם כמו בכתר עושים כמה בדיקות לפני שמסיימים והאם הרופא אמור לעשות בדיקות כל כמה זמן לראות שהכל בסדר והמטופל שם את זה נכון ?

לאורית שלום רב, הכנת סד לילה ומסירתו אורכת כ 2-3 פגישות במהלכן נלקחות מידות, נשלחות למעבדה ובתור העוקב, בד"כ, נמסר הסד למטופל. רצוי להביא את הסד כל בדיקה שגרתית ע"מ לוודא את תקינותו. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים