רגישות או טיפול שורש המשך?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

21/12/2014 | 22:26 | מאת: שירה

בהמשך לשאלתי לפני כמה ימים. הרגישות ממשיכה יש ימים שמטריפה אותי האם יכול להיות שלא רואים לא בצילום ולא בבדיקה וצריך בטוח טיפול המחייב טיפול דורש לאור שהרגישות בסתימה והרבה פעמים כאבים שמשגעים אותי למרות שזה באותו קו כאבים אותו דבר? כי עשו לי גם צילום וגם בדיקה ולא רואים שום דבר , נאמר שנחכה אבל בינתיים זה לא נעשה בכלל יותר טוב?

לשירה שלום רב, הפורום אינו תחליף לאבחון נאות ולהתווית תכנית טיפול. באם לא קיבלת פתרון מרופא השיניים שלך, פני "לדעה שנייה" למומחה בשיקום הפה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים