לעיסה של ילדה בת 16

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

17/10/2011 | 09:00 | מאת: אפרת

ביתי בת 16. בזמן שהיא לועסת, לעיתים קרובות נשמעת תזוזה של הלסת... אני חושבת שאולי צריך לפנות למומחה של פה ולסת אך לא מוצאת את תחום הרפואה הזה באתר של מכבי. האם היא אכן צריכה להגיע למומחה לפה ולסת? אם כן... איך פונים? אם לא... למי פונים? תודה :)

לאפרת שלום, לפי תאורך מדובר בבעיה בסחוס במפרק הלסת הגורמת ל?קליק? בפתיחה ובסגירה של הלסתות. במכבי יש מומחים העוסקים בתחום זה (נמצא בסל הבריאות) ותוכלי לבקש הפניה דרך הסניף או דרך מרפאת מכבידנט הקרובה למקום מגורייך. בברכת בריאות, ד?ר אביטל מתן

22/10/2011 | 20:34 | מאת: אפרת

שלום ד"ר אביטל מתן תודה על התשובה המהירה. השאלה שלי באיזה תחום הרופא המומחה אותו אני מחפשת? שיניים? פה ולסת? רופא הילדים וגם במרפאת השיניים לא יודעים להגיד לי לאיזה תחום מומחיות עלי לפנות. כשאדע את תחום המומחיות אוכל למצוא רופא שעובד בקופה ולבקש הפניה אליו מרופא הילדים. תודה, אפרת

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים