צילומים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

05/10/2014 | 23:53 | מאת: חיים

שלום ד"ר אביטל, אני צריך לבצע שתלים והשתלות עצם. נאמר לי שיש לבצע צילומי CT וצילומים פנורמיים. השאלות שלי הם: 1. מהי כמות הצילומים הדרושה מכל סוג ובאיזה שלב מבצעים כל סוג של צילום. 2. מהי הקרינה שיש בכל סוג של צילום? תודה מראש, חיים

לחיים שלום רב, צילום CT נעשה טרום ביצוע פעולות כירורגיות, כביצוע שתלים, למשל. לעיתים, נדרשים צילומים מקדימים כצילום פנורמי או סטטוס מקביליות.פורום זה אינו עוסק בקרינה.\ בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים