מדידות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

03/10/2014 | 20:19 | מאת: איילת

      מה ההבדל בין המדידות לשן רגילה לעומת שתל החל מכמות המדידות , מספר המדידות האם המדידות לשתל ארוכות ומסובכות יותר וכן האם ירגישו בסוף הבדל שהכתר נמצא על שתל לעומת שן רגילה?   והאם יש גם שוני אם מדובר ב2 שתלים כלומר עושים שן שן במצב כזה ומזמינים 2 כתרים או גשר ל2 שתלים?

לאיילת שלום רב, מידות לשיקום ע"ג שתלים נעשות באמצעות "מעבירי רישום" מיוחדים ("טרנספרים") הבאים להעתיק במדויק את מיקום השתלים. מידות לשיניים מושחזות נעשות ברישום ישיר של הגדם המושחז. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים