דלקת סביב השתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

23/06/2011 | 22:01 | מאת: קטיה

לד"ר שלום רב, יש לי דלקת בשן הקידמית בלסת התחתונה כבר מספר שנים הדלקת טופלה מספר פעמים ע"י החדרת אנטיביוטיקה אך היא חוזרת תמיד בעוצמה חזקה יותר.במקום נמצא שתל כבר שנתיים. שאלתי היא האם לדעתך עקירת השתל תפתור את הבעיה של הדלקת. תודה על תשובתך קטי

לקטיה שלום, דלקת כרונית סביב שתל מעידה על בעיה ברקמה סביבו או בדיוק של השיקום על גביו. לפני עקירת השתל, טיפול הכרוך באבדן עצם ורקמה, יש להתייעץ עם רופא חניכיים על מנת לנסות ולהבריא את הרקמה סביב השתל. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים