הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

03/10/2011 | 10:22 | מאת: שרית

שתי השיניים הקדמיות העליונות , משחירות. שתיהן עברו הלבנה לפני שש שנים. ושתיהן עברו טיפולי שרש( לפני הרבה שנים) כיצד לטפל כעת בהשחרה?.

לשרית שלום רב, הבהרת שיניים שעברו טיפולי שורש נעשית ע"י הנחת חומר מבהיר ("סודיום פרבורט") המונח בלשכת השן. יש לדעת כי לטכניקה זו סיכויי הצלחה לא גבוהים וכפי במקרה שלך, הצבע הכהה חוזר עם הזמן. התייעצי עם רופא האמון על תחום האסתטיקה: אולי כדאי לבצע שיקום שיביא את השיניים למראה אסתטי שירצה אותך. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים