מדוע לא

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

20/07/2011 | 14:23 | מאת: בנר

לי ולאחי בעיות שיניים דומות, חוסר בטוחנות תחתונות ושחיקת שיניים, אחי ביצע בתאילנד הגבהה של השיניים (ללא השחזה)עם חומר קומפוזיט ותותבת נשלפת במקום הטוחנות ,זה נראה טוב ,עלה מאוד בזול ואפשר לו ללעוס , מסיבותי אנני יכול לנסוע לתאילנד ,כך שאני מנסה לטפל בארץ,(משום מה במכבי דנט מתעקשים להציע "שיקום פה "בעלות של כ80000 ש"ח, שידרוש לעשות טיפולי שורש בהמון שיניים שהן שחוקות אך בריאות וללא רגישויות ) ואינם מוכנים לבצע בדומה לאחי,

לבנר שלום, מה שאלתך? אנא שאל ואנסה לסייע. בברכה, ד"ר אביטל מתן

25/07/2011 | 13:29 | מאת: בנר

האם ניתן לביצוע ,הגבהה עם חומר קומפוזיט של כ9 שיניים קדמיות עליונות?(לא כתרים) כאן בישראל עדיף במכבידנט הן שחוקות אך ללא רגישויות

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים