הקצאת שורשים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

17/07/2011 | 19:42 | מאת: חובבת שוקולדים (-:

אני זקוקה להקצאת שורשים. תקציבי דל ואת הייעוץ הנכון קיבלתי במסגרת קופ"ח מכבי. יש שם תור בלתי סביר וברצוני לפנות לרופא פרטי. האם יש לך המלצה לרופא פרטי אשר יגבה מחיר סביר? אני מתגוררת בחיפה. רב תודות על המענה.

לחובבת השוקולדים, למען השקיפות, אני משמש כמנהל במכבידנט ובכל מקרה, איננו ממליצים בפורום זה על רופא זה או אחר. באם מדובר על צורך דחוף בטיפול, נא פני למנהלי המרפאה של מכבידנט בחיפה ע"מ שיעשו כדי לקדם את התור הנדרש. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים