גשר 3 כתרים בטוחנות...

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

29/02/2024 | 22:17 | מאת: אריאלה זילברמן

בוצע לי גשר 3 כתרים בטוחנות, סגר את הרווחים בין הגשר בחוץ, מבפנים הגשר הרגשתי קצת דחיסת מזון, נגעתי בקיסם ראיתי שהוא נכנס בקלות וגם יש במקום דימום, האם זה תקין זה לא אמור להיות אטום גם בחוץ?

לאריאלה שלום רב, באם מדובר בגשר המורכב על שתי שיניים מאחזות ובין שתיהן שן ״תלויה״, יתכן שיהיה מרווח בחלק הפנימי (הפונה ללשון) של שן זו. יחד עם זאת, חשוב שהמרווח יאפשר ניקוי נאות. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

29/02/2024 | 23:34 | מאת: אריאלה

שן תלויה הכוונה שן שבוצע בה עקירה? כי למעלה במקביל, גם יש לי גשר 4 כתרים ואין שום רווח בחניכיים, הכל אטם.אין אפשרות לסגור את זה שלא יהיה דחיסת נזון, קיסם חודר שם בקלות

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים