תחושה של בליטה בחיך העליות לכיוון הלחי אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

31/01/2024 | 13:22 | מאת: חניגה

שלום רב אני כ 4 חודשים אחרי עקירות לקראת שתלים. במקום של העקירה, לא במקום השן עצמה, אבל ליד, בחיך העליון בצד לכיוון הלחי, יש בליטה קשה (כמו עצם קטנה) ,ואני מודאגת אני חא יודעת מה זה. מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה היה עוד קודם ולא הרגשתי כי היתה שם שן ליד. אבל עכשיו זה בולט. מרגישים את זה ממש עם הלשון וזה גם נראה לעין. אשמח לדעת מה זה יכול להיות

לחניגה שלום רב, קורה ןאחר עקירת שיניים כחלק מתהליך ריפוי העצם, יש בליטות קשות קטנות. אני ממליץ כי תפני לכירורג המבצע לבדיקה שאכן כך. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים