בחירת כתר ראשוני ואולי החלפתו אם לא אהיה מרוצה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

18/01/2024 | 23:47 | מאת: אוריה

רציתי לשאול,ביצעתי שתל לפני כמה חודשים ועכשיו בשלב המדידות לכתר והכנתו, הרופאה הראתה כמו בורג קטן שקשור להכנת הכתר. עדיין לא דיברו איתי על הסוג( זירקון או חרסינה) הרופא אמר שמכין חרסינה ואם לא ארצה יחליף לזירקון במידה וארצה להחליף,האם יש הפסד לרופא בכך? פשוט חוששת מהחרסינה מדובר בשן קדמית תודה ד"ר

לאוריה שלום רב, מקובל להחליט לגבי סוג הכתר לפני הביצוע כאשר, על הרופא המטפל לספק את כל המידע הרלוונטי לענין ההחלטה. כתלות בהסכם מראש, רופא שמבצע כתר מסוג מסויים ונדרש להחליפו , סופג את עלות הכתר שלא צלח. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים