אחריות לכתר ולשתל שטראומן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

15/01/2024 | 00:16 | מאת: אליס

האם נהוג לתת אחריות לשתל (של שטראומן) ולכתר זירקוניה? האם צריך ביקורות וצילומים תקופתיים כדי לבדוק איך העצם נבנתה וכמה היא מחזיקה? תוך כמה זמן היא אמורה להיבנות? (אם קורה משהו כעבור כמה זמן, האם אני צריכה לעשות הכל מחדש או שיש איזושהי אחריות?) תודה

לאליס שלום רב, התשובה היא לא. כיוון שכשל שתל שנעשה כראוי יכול לקרות מגורמים רבים, חלקם לא ידועים, אין ״אחריות״ על השתל ועל השיקום שבוצע. יחד עם זאת, מר פאה המכבדת את עצמה תספק שרות חוזר בעלות מופחתת, ככל שהטיפול לא שרד תקופה סבירה. ניתן לעקוב אחר מצב השתל באמצעות בדיקה קלינית וצילומים תקופתיים. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים