הרגשות מוזרות באיזור שן 21

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

03/01/2024 | 13:42 | מאת: בן

יש לי מידי פעם רגישות בשן 21 ובכלל באיזור שם )שיניים 22,21,11,12). מרגיש כאילו"לחץ"/כאב ממוקד/תחושת "צריבה" אני סובל מחריקת שיניים קיצונית והשיניים שלי שחוקות ברמה ש"נדיר לראות" לדברי הרופאים לאחרונה התחלתי ללכת עם סד לילה מסיליקון שעשתה לי מומחית ברפואת הפה בקופה 24/7 מלבד באוכל כשהתלוננתי אבל לרופאה על הרגישות בשן היא אמרה שאין מה לעשות ופשוט נזכרתי מאוחר מידי לטענתה אין חור בשן או דלקת ופשוט בגלל שכל כך שחקתי הדנטין שלי חשוף ויש לי רגישות האם היא צודקת או שסביר שכן יש חור בשן ולכן הכאבים? האם אכן אין מה לעשות ואצטרך להתרגל לחיות עם כאבי שיניים כאלה ואחרים? תודה בן

לבן שלום רב, לא היתן לתת אבחנה חד משמעית ללא בדיקה קלינית. שחיקת שיניים יכולה להביא לרגישות בהן ששימוש במשחות שיניים נוגדות רגישות יכולה לסייע. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים