שאלת המשך הרגשה מוזרה באיזור השתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

02/01/2024 | 22:57 | מאת: דניאל

היי ד"ר, תודה רבה על תשובתך. אעשה מה שהצעת. אם השתל מותקן עמוק - זה דבר תקין? דבר נוסף - שמתי לב שלפעמים נגיעה באיזור הלסת (מחוץ לפה) באיזור השתל - יש כאב קל מאוד. כאמור אין נפיחות מורגשת או אדמומיות. האם תקין וקשור לתהליך הריפוי של עצם הלסת? או שיכול להיות קשור לכיפת הריפוי?

לדניאל שלום רב, רגישות שאינה חולפת לאחר כשבועיים מיום התקנת שתל מחייבת בירור נוסף אצל מי שהתקין את השתל. לא ניתן לאבחן ללא בדיקה קלינית. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים