חידוש טיפול שורש מתי מבצעים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

19/12/2023 | 21:06 | מאת: אור

אני מחליפה גשר מאוד ישן בשיניים למעלה 25-27 .בשן 27 יש לי טיפול שורש מאוד ישן (כמעט 30 שנה). רופא מומחה לטיפולי שורש המליץ על חידוש טיפול השורש לפני שעושים גשר חדש. אני פוחדת מאיבוד השן. מה הסיבות לחידוש טיפולי שורש וכיצד ניתן לזהות את הצורך בחידוש זה מלבד בצילום רגיל? סי טי אולי?

לאור שלום רב, הצורך בחידוש טיפול שורש נתונההםהחלטת רופא משקם ולאחר הערכתו את הטיפול הקיים והסיכון להתלקחות לאחר סיום. סיטי יכול לסייע באבחון. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים