התייעצות בעניין שתלים לעומת תותבות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

30/11/2023 | 20:39 | מאת: יהודה

אני מאובחן בDentinogenesis imperfecta רופא מומחה כתב לי שעקב בעיה זו העצמות שבלסת שלי אינן חזקות מספיק להחזיק שיניים תותבות והם יפלו לי תוך ימים ולכן אני מוכרח שתלים, אך הרופא לא פירט לי. האם תוכל בבקשה לפרט לי במונחים רפואיים על איזה עצמות הוא מדבר וכדו'. העניין חשוב לי לעניין חברת ביטוח תודה רבה

ליהודה שלום רב, ממה שרשמת לא ברור למה התכוון רופא השיניים שלך. כלל, ניתן לבצע שתלים לאחיזרתתותבת או לשיקום קבוע, כאלטרנטיבה לתותבןת שלמות ללא אחיזה. כדאי שתברר מול הצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים