שאלה בעיניין שיקום פה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

25/10/2023 | 09:35 | מאת: טל

קבלתי הצעה להרמת מנשך עקב שחיקת שיניים קידמיות עליונות בצד הפנימי שנפגעו מהתחתונות. בשיניים 34-35-36 יש גשר עם 3 שתלים. בהצעה חישבו שאם המבנים לא יצאו טוב יהיה צורך בהחלפת 2 מבנים לכל שתל. זה נראה לי לא הגיוני ובפרט שהגשר מודבק ב IRM. האם ניתקלת במקרה כזה? 2. האם ישנה דרך להגביה גשר חרסינה בשיניים טוחנות מבלי להוציאו מהפה ע״י סוג של חומר סתימה?

לטל שלום רב, באם יש צורך בהרמת מנשך, יש לבצע שיקום מחדש ובהתאם לגובה הנדרש. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים