דלקת חניכיים מנשיקה.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

28/08/2023 | 19:46 | מאת: אליאב

היי התנשקתי עם מישהי שיש לה דלקת חניכיים ואני חושב שנדבקתי ממנה הגיוני שזה מדבק ככה ? כי מאז שאני מצחצח יורד לי מלא דם והמליצו לי על משחת שיניים פרדונטקס נגד דימום ועדיין יורד לי דם זה לא עזר ויש לפעמים ריח בפה ונפוח לי החניכיים הלכתי לרופא שיניים ולא הבנתי אותה בכלל היא אמרה שיש דלקת ורשמה לי מרשם של 4 כדורים לקחת מכה אחד אחרי השני ושהלכתי לקנות הרוקח אמר לי שזה לא נראלו הגיוני ובסוף לא קניתי , יש דרך אחרת לרפא את זה ? אני גם מרגיש תשיניים שלי מתחלשות כאלה וחלקם כואבות שאני נוגע בהם עם הלשון ומרגיש לי כאילו אחת מהם מתחילה להתנדנד אני לא יודע מה ניהיה לי אבל מאז הסתבך לי הפה מה אפשר לעשות לדעתך ? מה אתה יכול לייעץ לי (19)

לאליאב שלום רב, מחלות חניכיים על רקע זיהומי הן מדבקות. יחד עם זאת, לא ניתן לאבחן את הסיבה לממצאים שאתה מתאר ללא בדיקה קלינית. אני מציע כי תפנה למומחה למחלות חניכיים לצורך בדיקה ואבחון. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים