בחירה נכונה לטיפול ושיקום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

21/08/2023 | 02:05 | מאת: דביר

ד"ר שלום רב תודה על הפורום והאפשרות לפניה. בן 58 פעיל בספורט ולא נוטל תרופות קבועות. בשל הזנחה אני עם שיניים חסרות יש שבורות וכאלה שזזות -והחלטתי שמספיק ודי. במצבי- האם פניה לרופא מומחה לשיקום הפה הינה דומה או שונה לפניה לרופא מומחה בכירורגיה פה ולסת ? מה ההבדל ומה עדיף במצבי - מה חשוב לדעת ולקחת בחשבון בבחירת המומחיות והמקצועיות טרם קבלת החלטה מתאימה ומושכלת להשגת טיפול מיטבי שיקום ובריאות הפה ? בתודה מראש בכבוד רב

לדביר שלום רב, אני מציע גי בשלב ראשון תפנה למומחה בשיקום הפה. הוא זה שיבצע את האבחנה, יציע תכנית טיפול סדורה ויתעדף את שלביה. הוא גם יקבע באיזה מומחה נוסף, אם נדרש, יש להסתייע, בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים