טיפול שורש בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

26/07/2023 | 05:25 | מאת: אורחת

שלום לפני כמה שנים עשיתי טיפול שורש והרכיבו לי כתר מלפני כמה חודשים בביקור אצל רופאת השיניים עשיתי צילום פנורמי התברר שיש דלקת באיזור הכתר הרופאה המליצה על השתלה כי אמרה שלא מומלץ לעשות טיפול שורש פעמיים מה דעתך אפשר לעשות שוב טיפול שורש בפעם השנייה לנקות את איזור הדלקת ולהרכיב כתר מחדש? במקום עקירה והשתלה

שלום רב, ההחלטה באם ניתן להשריד שן באמצעות חידוש טיפול שורש, מחייבת בדיקה קלינית וצילומים. אני מציע שתפני למומחה בטיפולי שורש לקבלת חוות דעת. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים