רגנרציה בשן קדמית ויישור שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

21/07/2023 | 05:45 | מאת: שיר

שלום רב. הבן שלי עבר רגנרציה בשן קדמית לפני שלוש שנים במעקב שעשינו נראה כי השורש צמח. עכשיו אנחנו רוצים לבצע יישור שיניים. רצינו לשאול אם נעשה גשר רגיל ולא אינוויזיליין זה לא יפגע בשן הקדמית או יפעיל לחץ עליה. תודה מראש

לשיר שלום רב, שן שעברה טיפול ברמת השורש (כנראה חיוד-לפי שכתבת) או החניכיים, חייבת לעבור הערכה מעמיקה כולל בדיקה קלינית וצילום, לפני הפעלת כוחות אורתודונטיים, ללא קשר לשיטת הביצוע. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים