שאלה בנוגע לגשר על שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

21/06/2023 | 16:05 | מאת: יוסי

שלום דוקטור. יש לי גשר של שני כתרי חרסינה על שתלים בלסת העליונה האחורית. לאחרונה הגשר נפל ורופא השיניים הדביק אותו שוב. בזמן שהגשר היה מחוץ לפה שלי הבחנתי שבאזור שיש בו מתכת, ששם יש את החיבור לברגים, המתכת אינה אחידה בצבע שלה ויש מספר כתמים בהירים על המתכת. מה יכולה להיות הסיבה? האם ייתכן שזה שאריות דבק? האם יייתכן שחלקים מהמתכת התפרקו? בתודה

ליוסי שלום, לצערי לא ניתן לתת מענה לשאלתך ללא בדיקה קלינית. בברכה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים