2 בליטות בחיך לאחר אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

03/04/2023 | 20:48 | מאת: אורי

שלום. לפני כשבוע וחצי הרגשתי לא טוב וההיתי חלש מאוד וגם היה לי כאב גרון והרבה נזלת, הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שהוא לא רואה דלקת גרון וכדאי לכסות את זה אנטביוטית(הוא אמר שזה יכול להיות התחלה של דלקת גרון) . מאז לקחתי שבוע אנטיביוטיקה פעמיים ביום למשך שבוע . עד עכשיו יש לי שיעולים והרבה נזלת , לפני יום התחילה לי בליטה בחיך שמאוד מציקה וכואבת ויום למחורת קמתי עם בליטה גם בצד השני. הן מציקות וכואבות והכאב מקרין לראש (אמנם לא כאב קיצוני) , לקחתי אקומול והכאב עבר לגמרי לזמן מסויים . אשמח לדעת מהן 2 הבליטות הללו , אין להם צבע מיוחד או משהו בסגנון.

לאורי שלום, התופעה שתארת מחייבת אבחנה קלינית. פנה למומחה בכירורגית פה ולסת או למומחה ברפואת הפה. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים