סודה לשתייה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

02/04/2023 | 21:58 | מאת: יעל

היי, שטפתי את הפה עם סודה לשתייה( ביצעתי פעולה זאת 3 פעמים ביום אחד, לא אחזור על זה שוב..) אבל זה עשה לי תחושה של שורף בכל הפה זה היה לפני יומיים עכשיו הרבה יותר טוב אבל נשארה תחושה קלה של שורף בקצה הלשון וגם מתחת ללשון ותחושת אי נוחות בחיך. איך אפשר להעביר תחושה זו במהירות?

ליעל שלום, ראשית,אין כל. נחייה או המלצה לשטוף את הפה עם סודה לשתיה. בכל מקרה, אני מציע כי תפני למומחה ברפואת הפה. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים