dentonigenesis imperfecta

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

20/03/2023 | 09:33 | מאת: משתמש

יש לנו תורשה במשפחה של הנ"ל מדובר בבחור בן 23 בכללית אני יודעת שהטיפול בזה אמור להיות מכוסה ע"י הקופות אנחנו אחרי בדיקות ,הערכות והצעות מחיר וכו אבל הקופה מסבסדת חלק ממש מזערי כמו כן במשרד הבריאות מדובר על מקרה כזה שהקופות מחויבות לשקם את הפה. מבחינת הקופה כדי לחסוך לעצמם בעלויות הם מפרשים את זה בצורה הזויה! לעקור את כל השיניים ושיעשה תותבות ומדובר בבחור בן 23 בלבד! יש אפשרות לעשות השתלות אבל הקופה מתוכחת על עלויות האם אתה מכיר את התופעה ? יש מה לעשות בנידון? וכן האם בקופות אחרות יש יותר אפשרויות? תודה מראש

שלום רב, הפורום עוסק בייעוץ מקצועי ולא בתמחור או בהשוואת זכויות בין קופות החולים. נא פנו לקבלת פירוט והסבר לפניות ציבור של הקופה אליה אתם שייכים. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים