השתלת חניכיים-שאלה בנושא

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

09/02/2023 | 17:07 | מאת: דני

שלום רב האם השתלת חניכיים המשלבת השתלת עצם תאריך את זמן ההחלחמה ואת ההאפקט מבחינה אסתטית? תודה

לדני שלום רב, התשובה לשאלתך הראשונה היא לא. זמן ההחלמה תלוי בריפוי העצם, כיוון שרקמה רכה מתרפאית מהר יחסית. התשובה לשאלה השניה היא כן. השתלת חניכיים משפרת אסתטיקה. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

19/02/2023 | 23:27 | מאת: דני

תודה על תשובתך אז לפי דבריך אני מסיק שהתוצאה האסטתית תיראה לאחר החלמת החניכיים ללא תלות בהחלמת העצם לאחר השתלת העצם? תודה

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים