האם לעשות השתלת עצם או לא

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

01/02/2023 | 11:31 | מאת: מיטל

היי אשמח להמלצה מקצועית אינני יודעת מה לעשות:( רצ״ב של שתלים (לעניות דעתי זה 36,37) ישנו חלל חסר כפי שניתן לראות האחד אומר לי לעשות השתלת עצם השני אומר לי לא לגעת אין טעם שינהם מאוד משכנעים בהסברם. פשוט חסרת אונים לגבי הנושא ולא יודעת מה הטוב עבורי. אשמח להמלצתך המקצועית תודה רבה מראש:) (אשמח למייל או ווצאפ לשלוח צילום לא ניתן פה תודה רבה )

למיטל שלום רב, לא ניתן לספק חוות דעת ותכנית טיפול פרטנית בפורום. הייתי מציע כי תפני למומחה בכירורגיה או למומחה במחלות חניכיים לייעוץ. בבדיקה קלינית ולפי צילום ניתן יני להתוות תכנית ולענות לשאלת חוסר העצם. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים