כאב שיניים ללא ממצא.....

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

15/10/2022 | 10:55 | מאת: אילן

שלום יש לי כאב שיניים בשן קידמית ואחת שלידה הכאבים הם כמו שריפה וליפעמים דקירות ההיתי אצל שלוש רופאי שיניים שלא מצאו כלום גם אחרי צילומים פנורמי וסיטי גם רופא חניכיים לא מצא כלום וכם רופא לטיפול שורש לא מצא כלום ושללו סדק בשיניים שאני אוכל יש קצת כאבים ממה זה יכול להיות אשמח לתשובה

לאילן שלום רב, כמובן שלא ניתן לתת אבחנה על סמך תאור בפורום. כיוון שעברת את שלל הבדיקות ע״י מומחים שונים הבדקו אפשרות לכאב מנקור השיניים ושללו זאת, אני מציע כי תפנה למומחה ברפואת הפה על מנת לבדוק מקור כאב שאינו קשור לשיניים. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים