דלקת חניכים ואובדן נפח שן אצל סיעודי דמנטי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

03/05/2022 | 21:47 | מאת: איתי

היי אבא שלי דמנטי וסיעודי נראה כי יש לו דלקת יפה בחניכיים וכמן כן חלק מהשיניים הקדמיות התחתונות (נראה שניבים) מאבדות גובה. בנוסף לגשר עם שתלים שאיבד לפני מספר חודשים. הוא לא משתף פעולה ואין כל אפשרות בטוחה לצחצח לו שיניים. האם יתכן שבכל זאת יש משהן לעשות (למשל תוסף שניתן להוסיף לשתייה שלו) שיעזור עד כמה שאפשר למנוע הדרדרות נוספת במצב הדנטלי? תודה

לאיתי שלום רב, לצערי, אין תחליף תרופתי או תוסף תזונה להקפדה ולשמירה על היגיינה ובמקרה הצורך לטיפול בשיניים או בחלל הפה. אני מציע כי תפנה לרופא שיניים המבצע ביקורי בית על מנת שיסייע. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים