שתלים בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

14/04/2022 | 06:46 | מאת: רון

בוצעה לי הרמת סינוס, השתלת עצם, התקנת שתלים ולאחר כשנה וחצי, סוף סוף הותקנו הכתרים הקבועים... אולם קשה לי להשתמש איתם, לא כואב לי וגם הסגר בסדר, אך התחושה היא שכאילו הם תקועים והלעיסה עליהם לוחצת ולא נוחה... מה יכול להיות ? מה לבדוק ? מה לברר ? אודה לך על כל הכוונה... !!!!

לרון שלום רב, ״אי נוחות״ לאחר התקנת שתלים ושיקומם, במיוחד שאין בעיה חד משמעית כבעיית סגר או כאב, מחייבת בדיק ה ואבחון מעמיקיםמ של מומחה בשיקום הפה, על מנת לאחר את הסיבה. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים