יציבות שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/12/2021 | 11:30 | מאת: ליאל

כאשר הרופאה רושמת יציבות השתלים ++ לאחר התקנתם, למה הכוונה? איך מערכים יציבות ? האם זה הכי טוב שאפשר? (כלומר כמה + אפשר שיהיו ?) והאם בכלל ניתן לדעת את יציבות השתלים בו ביום שהותקנו ? האם לא צריך לחכות קצת שיתאחו עם העצם ?

לליאל שלום רב, יציבות שתלים נבחנת הן ביום התקנתם והן לפני שיקומם. היציבות נקבעת ע"י המבצע. יש לזכור כי בשתלים (להבדיל משיניים) על שתל להיות יציב לחלוטין, כתנאי להשרדותו. שתל נייד, מוצא. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים