תחזוקת שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

20/11/2021 | 09:21 | מאת: לילך

יש לי בפה שתל ישן שאינני יודעת לאיזה חברה שייך והרופא שאצלו עשיתי את השתל סגר את המרפאה בזמן האחרון האזור מציק לי וגם הכתר שעליו שבור. חשבתי אולי להחליף את הכתר. איך אפשר לדעת מה השתל שבפי, עלמנת לטפל בו עם חלקים הקשורים אליו ?

ללילך שלום רב, רופא מנוסה בתחום שיקום הפה יכול לזהות את סוג השתל או, במקרה של אי ודאות, להוריד את הכתר הישן ולאבחן בראייה ישירה את הסוג והצורך בחלקים המתאימים לשיקום חוזר. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים