שאלה בנוגע להחלפת מבנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

18/04/2021 | 17:34 | מאת: דרור

מחליפים לי גשר של 4 שיניים בשל הצורך בעקירת שן והוספת שתל. יש לי מבנה מעל שן שבגשר. הרופאה החליפה לי את המבנה. למעשה אני לא בטוח אם היא הוציאה אותו במלואו או רק חיזקה אותו עם תוספת. בזמן שהרופאה קדחה במבנה היה לי סקשן דק בפה ולעיתים הסייעת הוסיפה סקשן יותר חזק. שאלתי היא - האם יכול להיות שההגנה הזו לא מספיקה במקרה של הימצאות כספית במבנה? אני מטופל בכללית סמייל ואני סומך על כך שהרופאים הינם מקצועיים ויודעים כיצד לפעול. תודה

לדרור שלום רב, שאיבה טובה והמנעות מבליעת חומר שהורד משן מבטיחים הוצאתו מחלל הפה. לגבי כספית: הכספית אינה חומר העומד בפני עצמו אלא חלק מתרכובת הסגסוגת. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים