המשך טיפול לאחר עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

09/03/2021 | 10:51 | מאת: אורן

שלום ד"ר, ביצעתי עקירה לשן 46 בעקבות דלקת בלתי הפיכה בשורש. רופא השיניים אמר לי לא לגעת באיזור במשך חצי שנה לפני השלב הבא (שתל וכו'). האם זה לא המון זמן? לא עדיף להמשיך לפני? תודה!

לאורן שלום רב, זמן ההמתנה לאחר עקירה ועד לביצוע שתל תלוי בהיקף הדלקת שהייתה ובחסר העצם שנגרם כתוצאה. חצי שנת המתנה זה זמן ארוך אמנם (בד״כ ממתינים 3-4 חודשים) אך ההחלטה כנראה נעשתה בהתאם לאבחנה הספציפית ולטובת הצלחת הטיפול. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים