ביצוע סתימה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

08/03/2021 | 06:38 | מאת: גיא

האם חייב לעשות צילום לפני ביצוע סתימה ? האם צילום יראה אם סתימה בוצעה כראוי ( באיזור נסתר) משום שיש לי תחושה עם הלשון כאילו עדיין החור עדיין קיים, חזרתי לרופאה שביצעה שלא ראתה בעייה איך אפשר לדעת שהסתימה "בסדר" ?

לגיא שלום רב, ככלל, מומלץ לבצע צילומים כחלק מתהליך בדיקה ובמיוחד כאשר קיים חשש ממקודי עששת באיזורים שאינם נראים לעין, כנקודות המגע בין השיניים או תחת החניכיים (הרקמה המקיפה את השורש). צילום בדיעבד, המלווה בדיקה קלינית יכול לברר באם הסתימה שבוצעה תקינה ואטומה כראוי. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים