הנחה בטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

05/03/2021 | 17:21 | מאת: רווית

האם הגיוני, מקובל, בסדר לבקש הנחה במרפאה שיניים פרטית ? מה בערך סדר גודל הגיוני של הנחה שניתן לתת מהמחיר המלא?

לרווית שלום רב, כפי שברוב המערכות העסקיות-שרותיות ניתן ולבקש הנחה. כפי שבכל מערכת עסקית, לעניין ההנחה אין כללים כתובים: שיעור ההנחה נתון להחלטתו של נותן השרות. בברכה, ד״ר אביטל מתן

06/03/2021 | 11:15 | מאת: רווית

האם תוכל ולו ברמז כמה סביר לבקש הנחה כדי שגם הרופא וגם הלקוח יהיו מרוצים, כאשר מדובר במחירון מלא וגבוה מהממוצע ?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים