שיתוף פעולה בין מומחים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

27/02/2021 | 11:54 | מאת: רונה

ראשית,אני מודה ומתרשמת מפעילותך באתר, תבורך! שנית, רציתי לשאול אותך איך מקובל לבצע את שיתוף הפעולה בין מומחה החניכיים המשתיל את השיניים לבין המשקם שמבצע את המבנים והכתרים ? האם לא עדיך שזה יהיה מומחה אחד ?

לרונה שלום רב, תודה. עקרונית, המומחה בשיקום הפה מתווה ו״מנהל״ את תכנית הטיפול על שלביה וכמובן מבצע קלינית את השיקום: כתרים, תותבות וכו׳. והמומחה למחלות החניכיים מבצע את ה״תשתית״: השתלות העצם והשתלים, לפי האינדיקציות ותכנית הטיפול. לשאלתך, רצוי שכל אחד יבצע את מה שלמד בתחום מומחיותו ושצבר בו נסיון. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים