שתל או גשר ?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

26/02/2021 | 12:27 | מאת: נורית

יש לי צורף בשתל אשר משני צידיו שיניים הזקוקות לטיפול שורש וכתר מתלבטת בין גשר של 3 שיניים לבין השתל והטיפולים אחת הסיבות היא שהאפשרות היא לשתל קצר בלבד. מה דעתך ? מה היתרונות והחסרונות של כל גישה ?

לנורית שלום רב, אכן מדובר בטיפולים חליפיים לאותה בעיה (חסר שן). ההחלטה תלויה במצב השיניים, בכוחות המופעלים , בכוחות המופעלים ובמצב הסגר. נא שוחחי עם הרופא המטפל על מנת שיציג לך את היתרונות, החסרונות, הסיכויים והסיכונים בכל אחד מאפשרויות השיקום. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים