הרמת סינוס פתוחה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

24/02/2021 | 18:03 | מאת: אילן

אני אמור לעבור הרמת סינוס פתוחה. קצת חושש מסיבוכים. האם יש משהו שביכולתי לבצע על מנת לסייע לעבודת המומחה ? הן מבחינת הנחיות לפני הפעולה והן מבחינת ההנחיות לאחר הפעולה ? איך יודעים שהרמת הסינוס הצליחה ? מה המדד ? איך מוודאים שהכול כשורה לאחר שבוצעה הרמת הסינוס ? אחרי כמה זמן יודעים שהפעולה הצליחה ?

לאילן שלום רב, הדרך הטובה לסייע להצלחת טיפול היא להשמע להוראות הרופא המטפל, להקפיד על היגיינת פה ולהמנע ממאמץ למשך שבוע ימים לאחר הפרוצדורה. הצלחה נמדדת בשימור מסת העצם שנשתלה ושהמתאימה לביצוע שתלים. ניתן לאבחן זאת בצילום לאחר כחצי שנה ויותר לאחר הביצוע. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

27/02/2021 | 03:40 | מאת: אילן

תודה רבה על תשובתך. כיוון שאני עדיין חושש מביצוע פעולה זו, אודה לך מאד אם תפרט האם מעבר להצלחת בניית העצם תיתכן פגיעה אפשרית בסינוס ? וכיצד זו תבוא לידי ביטוי, הן בזמן הקרוב והן בזמן הרחוק

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים