הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/02/2021 | 06:40 | מאת: אור

האם ההבדל בין הרמת סינוס פתוחה לסגורה היא משמעותית מבחינת הסיכוים והסיכונים ? האם הרמת סינוס פתוחה אכן לא מתבצעת דרך החניכיים ? האם זה מתבצע דרך הלחי ? האם נשארת צלקת חיצונית בפנים?

לאור שלום רב, ההבדל העיקרי בין הרמת סינוס פתוח לסגורה הוא היקף הפרוצדורה כאשר, הרמת סינוס סגורה מוגבלת יחסית בהיקפה ומתאימה לצורך נקודתי בהכנה לשתל עתידי. הסיכונים דומים וכך סיכויי ההצלחה. בשני המקרים מדובר בטיפול בחלל הפה, באיזור החניכיים או הרקמה מעל ולא בפעולה מחוץ לפה ולכן,לא נותרים כל סימנים חיצוניים או צלקות. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים