עקירת שן ........ץץ....

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

02/02/2021 | 15:55 | מאת: יונית

האם עקירה בשן שעברה טיפול שורש וכתר ,ומסביב לשורשים יש לה דלקת , מי יכול לבצע עקירה במצב כזה האם רופא שיניים רגיל או מומחה ? והאם צריך לקחת אנטיביוטיקה לפני

ליונית שלום רב, התשובה תלויה במיקום השן, הסיכון לפגיעה בשן סמוכה או בעצב הלסת וכו'. ככלל, ככל שמדובר בטיפול יותר מורכב, כדאי שיעשה בידיים מיומנות, רצוי של מומחה בתחום. לגבי אנטיביוטיקה, קיימת מחלוקת באם יש ליטול לפני טיפול. במקרים שיש חשש לזיהום, אני ממליץ שכן. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים