טיפול שיניים בזמן הקורונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

10/01/2021 | 12:22 | מאת: ארז

שלום רב אני סובל ממספר חורים במספר שיניים שונות באיזורים שונים בפה וחלקם גורמים לי לכאבי תופת. אני מתגורר עם בני בית בסיכון מוגבר. 1) איזה אפשרות יש לטפל בפגישה אחת בכל השיניים על מנת שלאחריה אוכל להכנס לבידוד עד שאוודא שלא נדבקתי רק פעם אחת במקום כל פעם אחרי כל פגישה? 2) האם יש כיום הדבקה רבה במרפאות שיניים? האם לגיטימי לבקש מרופא שיניים לעבור בדיקת קורונה לפני טיפול כמובן תוך כדי תשלום נדיב והולם? 3) האם יש הקפדה על חיטוי במרפאות ובפרט שהמכשירים שנכנסים לי לפה לא מכילים עליהם את נגיף הקורונה? תודה וסליחה

לארז שלום רב, 1. ניתן לברר מול מרפאת שיניים באם הם יכולים לתאם מועד ישיבה המותאם להיקף הטיפול שהנך נדרש לו. 2. לא מוכר לי מקרה של הדבקה בקורונה במרפאת שיניים. לגבי בקשתך לבדיקת קורונה של הרופאים-ברר מול המרפאה את בקשתך. 3. אינני יכול לענות באופן גורף. מרפאות שיניים אמורות להקפיד ביתר על ביצוע חיטןי וסטריליזציה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

10/01/2021 | 13:36 | מאת: ארז

האם טכנית זה אפשרי לבצע הכל בפעם אחת בלי הרדמה מלאה?

שלום רב, תלוי בהיקף הטיפול הנדרש וביכולת שלך לשבת לאורך זמן. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים