בהמשך לתשובתך..........

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

09/01/2021 | 12:51 | מאת: ענת

ראשית תודה על התשובה המהירה.רוצה להבהיר שהרופא שיניים שעשה לי את הגשר כניראה אינו מעוניין לבצע את הורדת הגשר ואולי לכן אומר שהשתלים יפגעו.כתוצאה מגשר זה נגרם לי סבל רב שמחמיר מיום ליום פיזי ונפשי מה אתה מציע לי?רוצה לציין שכל הפה שלי עם שתלים שבוצעו אצלו.

שלום רב, הכי נכון (לך ולרופא שביצע את הטיפול)-לחזור לרופא שביצע את הטיפול לקבלת סיוע. באם אינו מעוניין, פני לרופא אחר, רצוי למומחה בשיקום הפה להתייעצות. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים