הסרת גשר האם אפשרי.....

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

09/01/2021 | 00:36 | מאת: ענת

רופא שיניים עקר לי ארבע שיניים קדמיות בלסת התחתונה .עשה שני שתלים והרכיב לי גשר שהדביק אותו קבוע. הגשר מאוד מציק לי וממש אינו מתאים מה שגורם לי סבל רב.הוא אומר שלא ניתן להוריד את הגשר כי השתלים יפגעו.האם זה נכון האם ניתן לדעתך להוריד גשר קבוע ללא פגיעה בשתלים?מעוניינת לשמוע את דעתך האם אתה כרופא ההית מוכן להוריד לי את הגשר? אודה לתשובתך

לענת שלום רב, להבדיל משיקום על גבי שיניים טבעיות, שיקום (כתרים, גשרים) המבוצעים על שתלים אמורים להיות מודבקים באופן זמני (עם דבקים זמניים), לצורך תחזוקה. ולכן, לשאלתך, גשר המותקן על שתלים אמור להיות ניתן להסרה. בברכה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים