תיקתוק שיניים לאחר שתלים 2 לסתות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

30/11/2020 | 12:41 | מאת: אלון

לאחר שיקום 2 לסתות על שתלים מחרסינה מופיע תיקתוק (רעש מתכתי)בנגיעת שתי הלסתות. בבדיקות והתיעצויות עם רופאי שיניים מומלץ להחליף את שתי הלסתות בגלל : 1.חומר שמרכיב את השיניים 2.בועות אוויר בחומר. 3.צורת השיניים לא מתאים ולא ראוי. האם הסיבות שרשמתי נראות סבירות? אשמח לקבל ייעוצך.תודה

לאלון שלום רב, ה"רעש" הנובע מסגירת שיניים ובמיוחד מאלו העשויות מחרסינה ובסמוך להתקנת השיקום אינו מעיד בד"כ על בעיה אך באם אינו נעלם במשך הזמן, יתכן שנובע מגובה מנשך שאינו נכון. כל שאר הסיבות שרשמת (פרט אולי למבנה השיניים)-אין בהן ממש. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

01/12/2020 | 13:39 | מאת: אלון

ראשית, אני מודה על תשובה מקצועית שמוכיחה בקיאות ונסיון .ושאלתי היא אם יש צורך להחליף את הלסתות או שיש פתרון נוסף כי עברו מספר שבועות מאז התקנתן.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים