אורטודנטיה לאחרי הגשר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

18/11/2020 | 16:54 | מאת: (:

היי,לפני שבועיים הורדתי את הגשר ואתמול הביאו לי את הפלטה התחתונה,את הפלטה העליונה יביאו לי בעוד שבועיים כי יש לי שן שבורה שמשלימים לי השבוע.האם השבועיים האלה קריטיים?השיניים שלח יכולות להתעקם במהלכם? תודה מראש.

שלום רב, ככלל, שיניים שאינן מקובעות נוטות לשנות את מיקומן, קצב השינוי תלוי בטיפול שנעשה ובמיקום השיניים טרום הטיפול וכן ב״כוחות הסגר״. לכן, רצוי לקבען מייד עם הסרת המערכת האורתודונטית. על האורתודונט המטפל , המכיר את עמדת השיניים טרום הטיפול, להעריך את הסיכון באינקיבוע מיידי ולהחליט. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים