שאלה בנוגע להשתלה של שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

07/08/2020 | 15:22 | מאת: דינה

שלום רב, אני צריכה לעבור השתלת שן עליונה בצד (מספר 53). היום קבלתי הצעת מחיר בה מפורטים חלקים שלא כל כך הבנתי את הקשרם. האם אפשרי להסביר לי באופן מאוד קונקרטי על החלקים שבהם משתמשים לשם ההשתלה וגם אם יש מחירון של מחירים ממוצעים לכל החלקים

לדינה שלום רב, החלק העיקרי הוא השתל. מעין בורג העשוי ברובו ממתכת הקרויה טיטניום, המוחדר ללסת ומשמש כ״שורש״ מלאכותי. לאחר קליטת השתל, בתהליך השיקום, מותקן מבנה על גבי השתל שאליו יוצמד, בהדבקה או בהברגה, הכתר-הכותרת המלאכותית. יש מקרים בהם עושים שימוש במבנה זמני וכתר זמני על מנת לספק פתרון אסתטי בתקופת הביניים ועד ההחלמה. לגבי מחירים: בקשי הצעה מפורטת שתשקף לך את מחירו של כל אחד מהרכיבים שהזכרתי. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים