בליטה בחיך העליון-אדומה ולא כואבת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

11/04/2020 | 16:03 | מאת: ענבר

היי, מזה כחודשיים (אולי יותר) יש לי בליטה קטנה בחיך, קשה. היא לא כואבת, אבל מה שמוזר בה - לעיתים היא שטוחה (ואז רק אדומה ) ולעיתים בולטת ניסיתי להבין עפי מה היא מתנהגת שונה ולא הצלחתי... קצת מלחיצה אותה הבליטה הזו , אשמח לקבל התרשמות תודה רבה

לענבר שלום רב, קשה לתת אבחנה ללא בדיקה קלינית והסתכלות מעמיקה, כיוון שמדובר בתופעה שאינה נעלמת, אני מציע כי תפני למומחה ברפואת הפה לצורך אבחון. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים